A Secret Weapon For aukcija stecaj

U potrazi ste za unikatnim nakitom koji ce te bas vi da nosite. Dodjite i posetite odlicnu antikvarnicu JELENA koja ce vas sigurno oduseviti svojim sirokim asortimanom proizvodima.

Raspolažemo postrojenjima za oblaganje i oplemenjivanje, kao i strojevima za bušenje i tiplanje, prešama za furniranje, usisnim sistemima i drugim industrijskim alatom. Otkrijte proizvode prestižnih svjetskih izrađivača po najpovoljnijim cijenama.

Stručnjaci upozoravaju da bi zbog pada cijena nafte, na tržištu umjetnina moglo doći do ozbiljnog pada vrijednosti.

Kakav je osjećaj kad vas loptica pogodi u glavu pri brzini od oko a hundred and sixty km/h? Ovaj tenisač to dobro zna

Najstarija žrtva bio je 85-godišnji Bećo Ćehić, dok je najmlađa žrtva bila četveromjesečna beba Amila Džaferagić.

javnoj prodaji kao sekundarne sirovine (otpadna vozila iz kojih nisu odstranjene tečnosti i druge opasne materije -spisak broj ten i havarisana i nekompletna vozila i motori - spisak broj nine).

Zanima me da li ste zaintresovani za tako nesto, u solidnom je stanju(mislim na korice) listovi, tekstovi i slike i crtezi su check here u odlicnom stanju s obzirom na godinu kada su nastali. Hvala.Milan

- To je očito zato što su galeristi ljubomorni jer sam superuspješan. Proganja me se već deset godina, pa ništa.

Putem elektroničke pošte ćemo vas obavještavati o najboljim ponudama strojeva i najzanimljivijim on line aukcijama. Ovo je usluga koju možete read more odjaviti u bilo kojem trenutku.

S obzirom na to da korisnici učestvuju u on the web aukciji, neće biti pod izloženi nikakvim pritiscima here da odustanu od učešća u aukciji, niti postoji mogućnost da organizovanom međusobnom akcijom utiču get more info na to da cena na aukciji bude niža. Korisnici koji kupuju predmete na ovaj način, uvek kupuju predmet za onaj iznos za koji su i spremni da ga kupe.

Maksimalan broj ponuda za jedan Whole lot je prikazan pored svakog Whole lot-a. Povećanje vaše ponude je moguće jedino u lokalnoj valuti, BAM.

VREME DO ZAVRŠETKA AUKCIJE – Ukupno vreme do isteka aukcije, odnosno do trenutka kada će trenutna cena dostići rezervisanu (minimalnu) cene, te kada će aukcija biti prekinuta.

Prva javna prodaja može se održati samo ako na njoj učestvuju najmanje tri ponuđača, koja su blagovremeno uplatila kauciju.

Prilikom uplate uspješni ponuđač mora pokazati BH ličnu kartu na uvid, nakon čega će biti izdati računi od strane Američke ambasade i ovlaštenog špeditera. Nakon izvršene uplate i sa računima Ambasade ponuđač može pristupiti preuzimanju robe.    

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “A Secret Weapon For aukcija stecaj”

Leave a Reply

Gravatar